Jessica Simpsonille ilouutisia: ”Unelmien täyttymys”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatar ja realitytähti Jessica Simpson on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa perhe-elämänsä ja rankan laihdutuskuurinsa merkeissä. Toista kertaa raskaana olevan neitokaisen kerrottiin äskettäin suunnittelevan omaa komediasarjaansa, jonka tuottajana toimii NBC-televisiokanava.

Nyt 32-vuotias Jessica Simpson on saanut kuulla ilouutisia perheenlisäyksestään. Maxwell-tyttövauvan onnellinen äiti sai tietää tulevan lapsensa sukupuolen lääkärikäynnin yhteydessä. Realitytähti ja hänen kihlattunsa Eric Johnsonin ovat todella innoissaan, sillä he saavat poikavauvan. Lähteen mukaan pojan saaminen on pariskunnalle unelmien täyttymys.

– Jessica rukoili, että hän saa poikavauvan. Se on unelmien täyttymys. Jessica alkoi kiljua, kun lääkäri paljasti vauvan sukupuolen, lähde kertoi Radar Online -sivustolle.

Realitytähti allekirjoitti taannoin neljän miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Painonvartijat-laihdutusyrityksen kanssa. Nainen kiinnitettiin yrityksen mainoskasvoksi. Jessica Simpson laihdutti viiden kuukauden aikana lähes 20 kiloa.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Siveyden nimeen vannova neitokainen menetti neitsyytensä ensimmäiselle aviomiehelleen Nick Lacheylle, jonka hän tapasi 2000-luvun alussa. Pariskunnan realitysarjaa esitettiin MTV-kanavalla. He olivat naimisissa neljän vuoden ajan.