Jodie Marsh poseerasi lomakuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen glamourmalli ja kehonrakentaja Jodie Marsh kertoi taannoin televisio-ohjelmassa tulleensa kiusatuksi lapsena. Räväkistä poseerauksistaan tunnettu neito juontaa Can We Beat The Bullies -dokumenttia, joka etsii keinoja koulukiusaamisen ehkäisemiseksi.

Nyt Jodie on uutisoinnin kohteena toisenlaisten syiden vuoksi. Neitokainen julkaisi nimittäin Twitter-blogissaan seksikkään otoksen, joka tuo hänen jättikokoiset rintansa huomion keskiöön. Kuvassa julkkistyrkky nähdään mustassa alusasukokonaisuudessa, josta hänen muotonsa ovat pursuta ulos.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.