Justin Bieber sai kuraa kasvoilleen – kirjaimellisesti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber aiheutti vastikään pahennusta erään verkossa levinneen valokuvan vuoksi. Otoksessa popparin nähdään suutelevan nuorta fanityttöä ja kourivan hänen rintaansa.

Nyt 18-vuotias Justin on liannut kasvonsa perusteellisesti. Supertähti julkaisi nimittäin Instagram-palvelussa kuvan mönkijäajelunsa tunnelmista. Nuorukainen poseeraa otoksissa kasvot mudassa ystävänsä räppäri Lil Twistin seurassa. Kumpikaan miehistä ei ollut kuvien perusteella käyttänyt kypärää ajelunsa aikana.

– Minä ja Twizzy vähän likasimme itseämme, kirjoitti Justin erään kuvansa oheen.

Justin Bieberin kerrottiin äskettäin ohittaneen Lady Gagan Twitter-palvelun kuninkaana. Twittercounter-sivuston mukaan Justin Bieber saa joka päivä keskimäärin 40.055 uutta seuraajaa. Lady Gaga puolestaan saa joka päivä noin uutta 30.495 seuraajaa. Musiikkimaailman supertähdet käyttävät ahkerasti myös Facebook-palvelua, jossa muun muassa Lady Gaga on saanut yli 54,9 miljoonaa tykkääjää.