Justin Bieber voitti oikeusjutun – nainen väitti fanien heikentäneen kuuloaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen poplaulaja Justin Bieber on ollut viime aikoina kohujulkisuuden keskiössä seurustelusuhteen päättymisensä ja julkisuuteen levinneiden huumekuvien takia. Äskettäin viisi PopCrush-palkintoa voittanut 18-vuotias tähti on viime aikoina joutunut uutisiin negatiivisemmissa merkeissä.

Syynä ova olleet muun muassa huumekohu ja ero. Nyt Justin Bieberillä on kuitenkin yksi huoli vähemmän. TMZ-verkkosivuston mukaan laulajatähti nimittäin voitti oikeusjutun, jossa nainen Stacey Wilson Betts -niminen nainen syytti Bieberiä kuulonsa tuhoamisesta.

Stacey Wilson Betts vei tyttärensä teinisensaation konserttiin vuoden 2010 heinäkuussa. Nainen väittää, että hänen kuulonsa huononi keikan myötä ja vaivaksi tuli tinnitus, jonka vuoksi hänen korvansa soivat koko ajan. Bettsin syyttää kuulon heikkenemisestä Bieberin faneja, jotka yltyivät desibelirajan ylittävään kiljuntaan. Nainen vaatii teini-idolilta huimaa 9,2 miljoonan dollarin, eli kahdeksan miljoonan euron suuruista korvaussummaa kärsimyksistään.

Justin Bieber on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa. Nuorukainen erosi äskettäin tyttöystävästään Selena Gomezista yli kahden vuoden seurustelun jälkeen. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja riitojen takia. Justin Bieber on ryvettynyt myös huumekohussa, sillä verkossa julkaistiin hiljattain otoksia, joissa poplaulaja pitää kädessään huumesätkää.