Kelly Osbourne meni salaa kihloihin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne tuli tunnetuksi perheen elämää kuvaavasta The Osbournes -realitysarjasta. Sittemmin hän on luonut omaa uraa E! Entertaiment -kanavan Fashion Police -sarjan juontajana ja muotikommentaattorina.

28-vuotias Kelly Osbourne on seurustellut poikaystävänsä, Matthew Mosshartin, kanssa 18 kuukauden ajan. Mikäli US Weekly -lehteä on uskomista, pari suunnittelee nyt kesähäitä. Matthewn nimittäin väitetään kosineen Kellyä joulun alla, ja nyt kaksikon kerrotaan suunnittelevan menevänsä naimisiin Iso-Britanniassa ensi kesänä.

Julkkisperheen tytär tapasi kokkina työskentelevän poikaystävänsä Kate Mossin ja Jamie Hincen häissä heinäkuussa 2011. Kelly Osbourne on kertonut, että Matthew Mosshartin tapaaminen oli yksi hänen elämänsä käännekohdista, sillä hän ei tätä ennen tiennyt, mitä rakkaus.

Kelly Osbourne on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly Osbourne kirjautui vuonna 2004 vieroitushoitolaan Kalifornian Malibussa, koska oli riippuvainen kipulääkkeistä.