One Directionin hitistä eläimellinen versio – tältä näyttää musiikkivideo

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimmista hittikappaleista tehdään nykyisin vääjäämättä lukemattomia eri versioita, joita sitten julkaistaan esimerkiksi YouTube-palvelussa. Nyt verkossa naurattaa varsin eläimellinen parodiavideo, jossa kuullaan One Direction -poikabändin hittimusiikkia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nettivideota tähdittää Pup Direction -niminen koirayhtye. Suloisten koirien musiikkivideolla nähdään tuttuja maisemia One Direction -yhtyeen Kiss You -kappaleen viralliselta musiikkivideolta. Parodiavideossa koirat muun muassa haukkuvat kyseisen kappaleen tahtiin.

Heidät nähdään heilumassa rivissä raidapaitoihin ja nahkaliiveihin puettuna. Pienet koirakaverukset seisoskelevat myös surffilautojen päällä kesäisissä vaatteissa. Lisäksi veikeät nelijalkaiset läähättävät videolla hiihtovetimissä. Pup Directionin versiossa kyseinen kappale on saanut nimeksi ovelasti Lick You.