Charlie Sheen Lance Armstrongista: ”Hän on vähän mulkku”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Charlie Sheen sai aikoinaan näyttävät potkut Miehen puolikkaat -sarjasta. Sittemmin hänen kerrottiin saavan 100 miljoonaa dollaria, eli noin 82 miljoonaa euroa, Anger Management -televisiosarjan pääroolistaan. Charlie Sheenistä tulee pian isoisä, sillä hänen 28-vuotias Cassandra-tyttärensä on raskaana.

Aikaisemmin Lindsay Lohania taloudellisesti tukenut tähti on jälleen osoittanut mieltymyksensä vaikeuksissa olevaa näyttelijätärtä kohtaan. Lohan on parhaillaan oikeuden edessä viimevuotisen tapauksen johdosta, sillä hänen uskotaan valehdelleen poliiseille kolaroituaan autonsa. Lisäksi hän on pahoissa rahavaikeuksissa. Charlie Sheen kuitenkin puolusteli Lindsay Lohania vieraillessaan Jay Lenon keskusteluohjelmassa.

– Lohan on mahtava, hän vain käy parhaillaan läpi kaikenlaisia asioita. Hän on älykäs ja todella upea. Uskon, että hän tulee päätymään vielä huipulle, Charlie Sheen hehkuttaa.

Kohun keskiöön dopingin käytön vuoksi joutunutta pyöräilijälegenda Lance Armstrongia kohtaan Charlie Sheen ei sen sijaan tunne myötätuntoa. Näyttelijä paljastaa tavanneensa miehen juhlissa vuonna 2005.

– Hän on vähän mulkku. Ohhoh, sanoinko tuon ääneen? Perustan mielipiteeni hänen tapaamiseensa, Sheen kertoi.

– Hän jutteli Sheryl Crowille. Sanoin, ”Hei, herra Armstrong. Olen Charlie Sheen. Halusin vain sanoa hei”. Hän vain katsoi minua, ja sanoi: ”Sehän on mukavaa”, Charlie Sheen lisäsi.

Charlie Sheen on hyvissä väleissä entisten vaimojensa kanssa. Bond-kaunotar Denise Richards paljasti äskettäin hoitavansa usein Brooke Muellerin ja Charlie Sheenin yhteisiä kaksospoikia. Miesnäyttelijä on auttanut päihdeongelmista kärsivää Brooke Muelleria muun muassa rahoittamalla poikiensa äidin vieroitushoitoja. Charlie Sheenistä tulee pian isoisä, sillä hänen 28-vuotias esikoistytär Cassandra on raskaana.