BB-kohupari uskoi maailmanloppuun: ”Kulutimme 10 miljoonaa dollaria”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaiset kohujulkkikset Heidi Montag ja Spencer Pratt nähtiin äskettäin Britannian Big Brother -talossa ohjelman julkkisversiossa. Pariskunta äänestettiin talosta suhteellisen pian ulos, minkä jälkeen he ovat suunnitelleet muuttoa Britanniaan.

Heidi ja Spencer muistetaan myös siitä, että pariskunta tuhlasi aikoinaan 10 miljoonan dollarin, eli 8 miljoonan euron, omaisuutensa lyhyessä ajassa. Nyt vararikolle on viimein kuultu selitys. Prattin mukaan pari tuhlasi tietoisesti kaikki rahansa ennen viime joulukuun 21. päivää, koska he halusivat nauttia yltäkylläisestä elämästä ennen maailmanloppua.

Pari uskoi tosissaan levottomuutta aiheuttaneihin huhuihin, joiden mukaan viime kuussa päättynyt maya-kalenterin sykli olisi tuonut mukanaan myös maailmanlopun.

– Tienasimme ja kulutimme ainakin 10 miljoonaa dollaria. Luulimme, että maailma loppuu vuonna 2012. Ajattelimme, että haluamme käyttää rahat ennen kuin asteroidi osuu maahan. Tässä eräs neuvo – se ei ollut kannattavaa. Maailma ei loppunut, kertoi Spencer Pratt OK!-lehdelle.

Pratt kertoi parin eläneen varsin hulppeaa elämää tuhlailuvaiheessaan. Spencer lahjoitti esimerkiksi ystävilleen usein 15.000 dollaria, eli 12.000 euroa, käteistä rahaa syntymäpäivälahjaksi. Hän kertoi antaneensa monille ihmisille myös lahjaksi autoja, ja maksaneensa saamastaan palvelusta hurjia tippejä.

Heidi Montag ehti harrastaa julkkisten Big Brother -ohjelmassa villiä ja äänekästä seksiä aviomiehensä kanssa. Kauneusleikkauksissa itseään parannellut blondi suuttui myös vastikään talon povipommi Lacey Banghardille, joka paljasteli itseään suihkussa. Montagia raivostutti eniten se, että siippa Spencer Pratt pääsi ihastelemaan nakuna peseytyvän glamourmallin muotoja.