Jodie Marsh esitteli meikkiarsenaalinsa – rinnat veivät huomion

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen glamourmalli ja kehonrakentaja Jodie Marsh kommentoi vastikään kilpasiskonsa Katie Pricen uutta avioliittoa. Neito paljasti strippari Kieran Haylerin olleen aiemmin hänen pakkomielteisen ihastunut.

Nyt 34-vuotias julkkistyrkky on julkaissut Twitter-blogissaan otoksen, jossa hän esittelee meikkiarsenaaliaan. Otoksessa Jodie on pukenut päälleen armeijakuvioisen hupparin, jonka vetoketju on jäänyt häiritsevän paljon auki. Huomio kiinnittyykin kuvissa neidon jättirintoihin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.