Justin Bieber sikaili kuntosalilla? ”Sylki juomapullooni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on joutunut uransa aikana jos minkälaisiin kohuotsikoihin. Jotkut yli-innokkaat fanit ovat tekaisseet hurjia väitteitä popparista. Esimerkiksi taannoin eräs nainen väitti Bieberin olevan hänen poikavauvansa biologinen isä.

Nyt Justin Bieber on päätynyt jälleen otsikoihin negatiivisissa merkeissä. Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa asuva nainen nimittäin väittää joutuneensa popparin ja tämän ystävien kiusanteon uhriksi kuntosalilla. Radiojuontajana työskentelevä Colette Harrington treenasi aiemmin tällä viikolla Ritz-Carlton-hotellin kuntosalilla.

Radiojuontajan mukaan Charlotten kaupungissa vastikään konsertoinut Justin Bieber tuli kuntosalille personal trainerinsa ja taustatanssijansa kanssa. Colette Harrington pyysi teinitähdeltä yhteiskuvaa, mutta Bieber kieltäytyi fanin pyynnöstä. Naisen treenihetki jatkui sen jälkeen ikävissä merkeissä.

Naisen väitteiden mukaan Justin Bieber tiimeineen nimittäin alkoi haukkua fania, koska Colette Harrington laski treenitoistojaan ääneen. Miehet muun muassa käskivät naista pitämään ”v*tun turpansa kiinni”. Fani ei välittänyt solvauksista, vaan jatkoi kuntoiluaan samalla tavalla.

Lisäksi Colette Harringtonin mukaan Justin Bieber tai joku teinitähden tiimiin kuuluva henkilö sylkäisi hänen Gatorade-juomaansa. Radiojuontaja on tehnyt valituksen tapauksesta. Luksushotelli ei ole puolestaan kommentoinut väitteitä. Nainen aikoo myydä Bieberin sylkeä sisältävän Gatorade-juomapullonsa eBAy-verkkohuutokaupassa saadakseen rahaa keittiöremonttiin. TMZ-sivuston mukaan hän lahjoittaa rahoja myös hyväntekeväisyyteen.

Suursuosion saavuttanut Justin Bieber on nykyään sinkkumarkkinoilla, sillä hän erosi hiljattain tyttöystävästään Selena Gomezista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Pariskunnan suhdesotkuja on puitu mediassa runsaasti viime aikoina. Heidän uskotaan eronneen muun muassa luottamuspulan ja riitojen takia.