Näin yksinkertaisella keinolla Kelly Osbourne karisti kilonsa!

Lifestyle · Neea Jokinen

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne onnistui taannoin karistamaan painostaan yli 30 kiloa. Kiinteytynyt kaunotar onkin sittemmin paljastanut julkisuudessa laihdutuskuurinsa saloja. Neitokainen on muun muassa syönyt enemmän kasvisruokaa vegaani-poikaystävänsä Matthew Mosshartin vuoksi.

Nyt 28-vuotias Kelly Osbourbe kertoi, miten hän onnistuu pudottamaan painoaan nopeasti vain muutamassa viikossa. Realitytähden mukaan hän nimittäin kiinteyttää vatsanseutuaan pyörittelemällä hulavannetta lanteillaan. Fashion Police -muotiohjelmasta tuttu Osbourne laihtui kyseisen treeniharjoitteen avulla Golden Globe -gaalaan.

– Valitsin Zac Posenin tiukan iltamekon joulukuussa. En kuitenkaan mahtunut siihen joulumässäilyn jälkeen. Kävin kuntosalilla ja treenasin hulavanteella. Ongelma oli sillä hoidettu, Kelly Osbourne kertoi LOOK-lehdelle.

Kelly Osbourne on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly Osbourne kirjautui vuonna 2004 vieroitushoitolaan Kalifornian Malibussa, koska oli riippuvainen kipulääkkeistä.