Kouri naisen paljaita rintoja – tämän kuvan Leandro Penna poisti Twitteristä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Povipommi Katie Pricen entisenä poikaystävänä tunnettu Leandro Penna joutui äskettäin poliisien käsirautoihin pahoinpitelyepäilyn takia. Mies oli ajautunut Lontoossa erään miehen kanssa rajuun riitaan, joka sai väkivaltaisia käänteitä.

27-vuotias argentiinalaismalli on avautunut julkisuudessa moneen otteeseen hänen ja Katie Pricen erosta. Nyt komistus näyttää kuitenkin löytäneen uutta seuraa – ainakin jossakin mielessä. Mies julkaisi nimittäin Instagram-sivullaan härskejä kuvia. Otoksissa Leandro muun muassa kourii tuntemattoman naisen rintoja. Mustavalkoisissa kuvissa hän tunnustelee myös minishortseihin verhoutuneen naisen takamusta käsillään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Malli poisti kuvat palvelusta pian niiden lisäämisen jälkeen. Hänen edustajansa kertoi Daily Mail -lehdelle Leandron olevan edelleen sataprosenttisesti sinkku. Edustaja myös väitti kuvien olevan eräistä mallikuvauksista ja päätyneen verkkoon vahingossa.

Katie Price erosi äskettäin on-off-poikaystävästään Leandro Pennasta. Pariskunta ehti myrskyisän suhteensa aikana eroamaan useaan otteeseen. Povipommin kerrotaan jättäneen argentiinalaisen kultansa muun muassa kielimuurin takia. Naisen väitetään kommunikoineen välillä entisen rakkaansa kanssa tulkin avustuksella.