Glee-tähti kävi lähellä kuolemaa: ”Elämäni pelottavimmat hetket”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Glee-hittisarjassa Will Schuesterin roolia esittävä Matthew Morrison nimettiin taannoin People-lehden Maailman seksikkäin mies -äänestyksessä kärkikastiin. Näyttelijäkomistus nähtiin viime vuonna What To Expect When You’re Expecting -elokuvassa.

Nyt 34-vuotias Matthew Morrison paljasti järkyttävän muiston menneisyydestään. Televisiotähden mukaan hän on nimittäin käynyt lähellä kuolemaa. Extremelajeja harrastava mies joutui taannoin rajuun onnettomuuteen, kun hän kokeili leijasurffausta.

Surffilaudan köysi kietoutui yhtäkkiä televisiotähden kaulan ympärille. Matthew Morrison päätyi sen jälkeen veden alle. Leijasurffilauta liikkui hurjaa vauhtia, ja köysi kuristi veden alla kamppailevaa miestä. Näyttelijän mukaan hän luuli kuolevansa.

– Melkein kuolin. Olin varma, että loppu oli lähellä. Onneksi leija putosi veteen ja köysi löystyi kaulaltani. Elämäni pelottavimmat hetket, Matthew Morrison kertoi Britannian OK!-lehdelle.

Matthew James Morrison tunnetaan erityisesti Broadway-taustastaan ja Glee-hittisarjasta. Näyttelijä on esittänyt pääosaa Glee-musikaalisarjassa vuodesta 2009 ja saanut roolistaan useita ehdokkuuksia. Sarja onkin niittänyt menestystä jo ympäri maailman ja voittanut lukuisia palkintoja. Morrison näyttelee sarjassa McKinley-lukion kuoronvetäjää. Näyttelijä on seurustellut laulajatar Renee Puenten kanssa jo kahden vuoden ajan.