Rita Oran unelma: ”Seksiä Robert Pattinsonin kanssa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Rita Ora deittailee uusimpien raporttien mukaan soul-tähti Diana Rossin poikaa, näyttelijä Evan Rossia. Neitokainen lomaili äskettäin Thaimaassa ja kuvasi siellä muun muassa uutta musiikkivideotaan.

Nyt 22-vuotias tähtikaunotar on paljastanut australialaisen radiokanavan haastattelussa uusimman julkkisihastuksensa. Hän valitsisi unelmien petikumppanikseen nimittäin Twilight-elokuvasarjasta tutun komistuksen. Samainen herra ei kuitenkaan pääsisi Ritan kanssa avioliiton satamaan asti.

– Menisin naimisiin Robert De Niron kanssa, harrastaisin seksiä Robert Pattinsonin kanssa, ja ehdottomasti ampuisin Rob Kardashianin! Kertoi Rita 2Day FM -radion keskusteluohjelmassa.

Rita Ora signeerattiin Jay-Z:n Roc Nation -levymerkille neljä vuotta sitten, kun neito oli vasta 18-vuotias. Hänen on kerrottu viettäneen paljon aikaa räppärin Beyonce-vaimon kanssa. Jay-Z:n on aiemmin ajateltu olevan blondille isällinen mentori.