Taylor Swift paljastelee yhä enemmän – tässä tuorein kaula-aukko

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman menestyneimpien naisartistien joukkoon lukeutuva Taylor Swift on muuttanut viime aikoina tyyliään rohkeampaan suuntaan. Neitokainen on nähty punaisilla matoilla paljastavissa iltamekoissa, joissa hän on esitellyt paljasta pintaa avonaisilla kaula-aukoilla.

Nyt 23-vuotias Taylor Swift on jälleen noussut otsikoihin kaula-aukkonsa vuoksi. Espanjan Madridissa järjestetyssä palkintogaalassa esiintynyt neitokainen oli nimittäin valinnut ylleen vaalean minimekon, jonka kaula-aukko ylettyi lähes napaan asti. Vaalea kaunotar oli upea ilmestys korkokengissään ja ihoa myötäilevässä mekossaan.

Taylor Swift on suojellut mainettaan jo vuosien ajan, sillä poptähti haluaa olla hyvä roolimalli nuorille faneilleen. Laulajattaren mukaan hän ei juurikaan käytä alkoholia tai ryypiskele julkkisjuhlissa. Hän on kuitenkin ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa miessekoilujensa takia. Swiftiä pidetäänkin Hollywoodin sarjadeittaajana, sillä hän on viihtynyt lukuisten julkkiskomistusten seurassa.