Erin Heatherton on tyrmäävän kaunis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton tunnetaan maailmalla Victoria’s Secret -alusvaatemallina, mutta myös Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion entisenä tyttöystävänä. Upeavartaloinen vaaleaverikkö on selvästi tullut mallialalla jäädäkseen.

Kuluneen viikon Erin Heatherton on viettänyt St. Barthsin luksussaarella. Nyt neitokainen nähdään poseeraamassa muotikuvauksissa parissakin eri bikiniasussa.

23-vuotias Erin Heatherton löydettiin malliuralle, kun mallitoimisto rekrytoi hänet Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.