Paparazzin tytär pyysi Harry Stylesiltä nimmaria – näin siinä kävi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailmaa järkytti äskettäin paparazzin kuolema Los Angelesissa. Valokuvaaja menehtyi traagisesti, kun hän yritti ikuistaa otoksia teinipoppari Justin Bieberin Ferrarista. Sittemmin supertähdet kehottivat Yhdysvaltoja muuttamaan paparazzilakeja.

Nyt verkossa on julkaistu hulvaton otos eräästä tytöstä, joka poseeraa tauluksi tehdyn nimikirjoituskuvan kanssa. Eräs paparazzi pyysi äskettäin One Direction -poikabändin jäseneltä Harry Stylesilta nimikirjoitusta Ella-tyttärelleen, joka on kyseisen yhtyeen suuri fani.

Harry Styles päätti toteuttaa nuoren tyttöfaninsa unelman, ja hän antoi nimikirjoituksen lapsen paparazzina työskentelevälle isälle. Ella-tyttö nähdään iloisena nettikuvassa, jossa hän pitelee Harry Stylesin nimikirjoitusta sylissään.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Teinitähti on kirjoittanut nimikirjoituksensa yhteyteen viestin, jossa hän sivaltaa Ellan valokuvaaja-isää. Poplaulaja nimittäin toivoo, että Ella käskisi isäänsä lopettamaan Stylesin seuraamisen.

– Pyydän Ella. Käske isääsi menemään pois. Rakkaudella Harry, teinipopparin nimikirjoituksessa lukee.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Lukuisat supertähdet ovat ilmaisseet julkisuudessa vihaavansa paparazzeja, jotka seuraavat heitä kuin hai laivaa. Esimerkiksi Oscar-palkittu näyttelijäkaunotar Halle Berry on kertonut haluavansa muuttaa Yhdysvalloista Ranskaan, jotta hän voisi suojella tyttölapsensa yksityisyyttä. Poptähti Britney Spears puolestaan joutui aikoinaan otsikoihin, kun hän hakkasi paparazzin autoa sateenvarjolla. Myös Disney-kaunotar Miley Cyrus on joutunut kahinoihin paparazzien kanssa.