Jason Statham kuvauksistaan: ”Luojan kiitos, olen kalju”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen toimintatähti Jason Statham on saavuttanut mittavan maineen muun muassa Expendables, Transporter ja Crank -elokuvien kaljuna kovakasvona, jonka ilmekään ei värähdä luotien sinkoillessa ympärillään. Näyttelijäkomistus on seurustellut kahden vuoden ajan Rosie Huntington-Whiteleyn kanssa.

Jason Statham on nyt paljastanut löytäneensä uuden puolen itsestään tulevan Parker-elokuvansa kuvauksissa. Mies nimittäin kertoi inhonneensa peruukin käyttöä, eikä usko valeasujen toimivan hänen yllään. Statham näyttelee elokuvassa peitehenkilöllisyyden alla toimivaa palkkamurhaajaa, ja hänen ulkonäköään jouduttiin muokkaamaan elokuvan kuvauksissa erilaisin keinoin.

– Laitoin peruukin päähäni, ja sanoin ”Luojan kiitos, olen kalju!” Hiukset eivät vain sovi minulle, Jason Statham tunnusti WENN-uutistoimistolle.

Jason Statham on esiintynyt lukuisissa elokuvissa kuten Snatch, The Italian Job, Chaos, The Expendables, Killer Elite ja Transporter 1 – 3. Hän on näytellyt vuoden 1998 jälkeen yli 20 elokuvassa. Statham seurusteli taannoin seitsemän vuoden ajan brittiläismalli Kelly Brookin kanssa, kunnes pariskunnan pitkä parisuhde päättyi eroon vuonna 2004.