Kardashianit raivostuivat kohuväitteistä: ”Kuinka kehtaat, olet häväistys!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailman seuratuimman realityperheen, Kardashianien, elämästä ei puutu dramatiikkaa. Julkkistähdet ovat jatkuvasti otsikoissa muun muassa rakkaussotkujen, bisnesten ja rohkeiden kuvien merkeissä.

Viime aikoina mediassa on levinnyt hurjia väitteitä Kardashianien yksityiselämästä. Edesmenneen asianajaja Robert Kardashianin Ellen-niminen leski on jo pidemmän aikaa kiusannut perhettä valheellisilla väitteillä. Nainen on jälleen aiheuttanut kohun, sillä hän väittää tuoreimmassa Star-lehdessä perheen emännän Kris Jennerin olleen surkea ja välinpitämätön äiti.

Lesken mukaan Robert Kardashian joutui huolehtimaan perheen lapsista, koska Kris Jenner lähti usein lemmenseikkailuille silloisen poikaystävänsä kanssa. Ellen Kardashianin mukaan Kris Jenner pahoinpiteli vanhinta tytärtään Kim Kardashiania. Lisäksi hän väittää perheenäidin uhanneen tappaa Kimin.

Törkeät väitteet ovat nyt suututtaneet Khloe ja Kim Kardashianin, jotka puolustelevat perhettään Twitter-blogeissaan. Naisten mukaan on todella häpäisevää, että nainen edes kehtaa mainita kuolleen Robert Kardashianin nimen tekaistuissa jutuissaan. Julkkiskaunottaret haukkuivatkin isänsä leskivaimon maanrakoon.

– Eli isäni entinen vaimo myy naurettavia juttuja juorulehdille. Älkää uskoko niitä! Surullista, kun ihmiset tarvitsevat rahaa ja tulevat epätoivoisiksi, Kim Kardashian kirjoitti.

– Kymmenen vuotta sitten isäni kuoli. Hän ehti olla sitä ennen kahden viikon ajan naimisissa Ellenin kanssa. Nyt tuo nainen yrittää pilata kaksi perhettä valheilla saadakseen rahaa, Kim Kardashian jatkoi.

– Kuinka sinä p*skakasa kehtaat mainita isäni nimen! Menit naimisiin isäni kanssa hänen kuolinvuoteellaan. Sinun pitäisi hävetä valheitasi, Khloe-sisko kirjoitti blogissaan.

– Sinulla ei ole mitään oikeutta mainita nimiämme, etenkään äitimme! Me emme edes tunne sinua! Kuinka kehtaat, olet häväistys. Toivottavasti saat niillä rahoilla ostettua vettä helvetissä, Khloe Kardashian jatkoi raivostuneena.

Kardashianit joutuivat myös viime vuonna kohuotsikoihin Ellen Kardashianin väitteiden takia. Leski nimittäin väitti, ettei Khloe-tyttö ole kuolleen Robert Kardashianin biologinen lapsi. Naisen mukaan Kris Jenner oli tullut raskaaksi salaisen seksisuhteen aikana. Khloe Kardashian järkyttyi väitteistä, joiden uskotaan olevan täyttä puppua. Leski perusteli asiaa sillä, että vaalea ja isoluinen Khloe poikkeaa ulkonäöltään tummista sisaruksistaan.