Plastiikkakirurgi paljasti: Tällaisen nenän naiset haluavat!

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Monesti viihdemaailman tähdet näyttävät tavalliselle kansalle esimerkkiä esimerkiksi vaatemuodin ja plastiikkakirurgian saralla. Naisten kauneusleikkaukset ovat olleet viime vuosina hurjassa nousussa.

Nyt plastiikkakirurgit ovat paljastaneet kenen julkisuuden henkilön nenä on tämän hetken halutuin Britanniassa. Kyseinen tuulenhalkaisija löytyy nimittäin Cambridgen herttuatar Catherinelta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Brittinaiset ihailevat niin paljon neidon sierainparia, että he pyytävät kirurgeja operoimaan itselleen sen kopion. Trendi on yleistynyt vuodesta 2011 lähtien. Asiantuntijoiden mukaan Katen suora nenä on osaltaan tekemässä kuninkaallisen kasvoista lähes täydellisen symmetriset.

– Hänen nenänsä on suora ja söpö. Sillä on pyöreä pää ja nenä sopii täydellisesti hänen kasvoihinsa. Se antaa hänelle viehättävän profiilin. Kate näyttää myös aina iloiselta hänestä otetuissa valokuvissa, mikä lisää nenän viehätysvoimaa, kertoi plastiikkakirurgi Maurizio Persico Daily Mail -sivustolle.

Prinssi Williamin puolison nenän itselleen on kopioinut esimerkiksi Redhillissä, Surreyssa, asuva Sarah Hattley. 31-vuotias nainen kärsi aiemmin isohkosta kyömystä nenässään, ja kertoo elämänlaatunsa parantuneen operaation jälkeen. Hän kertoo olevansa todella tyytyväinen Kate-nenäänsä.