Kelly Brook on taas sinkku – povikuvat nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikurvitar Kelly Brook oli aikoinaan seitsemän vuotta kestäneessä parisuhteessa näyttelijä Jason Stathamin kanssa. Kaunotar on deittaillut urheilija Thom Evansia vuodesta 2010 lähtien.

Nyt 33-vuotias Kelly on palannut takaisin sinkkumarkkinoille. Hänen ja Thom Evansin kolmen vuoden mittaisen suhteen kerrotaan tulleen päätökseensä. Sisäpiirin lähteen mukaan suhde päättyi rugbypelaajan mustasukkaisuuden takia.

Brook oli jatkanut suhteen aikana eksänsä Danny Ciprianin tapaamista. Tämä ei miellyttänyt Evansia, mikä johti lukuisiin riitoihin. Kelly ei suostunut lopettamaan ex-poikaystävänsä tapailua, koska heidän välilleen oli syntynyt syvä ystävyys.

– Kelly ei koskaan lakannut rakastamasta Dannya. Vaikka heidän välillään ei ollut mitään meneillään suhteen aikana, Thom inhosi parin yhteisiä tapaamisia. Erään riidan jälkeen he päättivät lopettaa suhteensa, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Kelly Brookin kerrotaan turvautuneen eron jälkeen Danny Ciprianin olkapäähän. Kurvitar on järkyttynyt suhteen päättymisestä, vaikka tietääkin sen olevan parhaimmaksi. Julkkistähti aikoo jäädä asumaan parin Lontoon kotiin, kun taas Thom Evans yrittää käynnistellä näyttelijäuraa Los Angelesissa.

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaaja Thom Evansin ensimmäinen.