Tältä Kylie Jenner näyttäisi lihavana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin realityperheen kuopus Kylie Jenner on noussut yhdeksi maailman seuratuimmaksi teinitähdeksi perheensä realityohjelmien menestyksen myötä. Neitokainen on panostanut viime aikoina malliuraansa, ja hän onkin saanut lupaavia työtarjouksia.

Nyt 15-vuotias Kylie Jenner nähdään tuoreimmassa nettikuvassaan varsin eri näköisenä. Neitokaisen Kendall-isosisko nimittäin julkaisi äskettäin Twitter-blogissaan otoksen, jossa Kylie Jennerin kasvoja on muokattu huomattavasti pulleammiksi. Kuva keräsi nopeasti tuhansia tykkäyksiä Twitter-palvelussa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kylie Jenner on amerikkalainen realitytähti, malli ja Seventeen-lehden julkkiskeulahahmo. Hänet tunnetaan parhaiten Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta, jossa seurataan uusperheen luksusarkea. Kylie Jenner on tehnyt mallitöitä muun muassa Teen Vogue -lehdelle. Hänellä on myös oma vaatemallisto isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa.