Robert Pattinson törttöili pyörällä – poliisit iskivät heti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrielokuvien miespääosaa esittävä Robert Pattinson matkusti hiljattain Australiaan kuvaamaan uutta The Rover -elokuvaa. Hänen huhuttiin vastikään eronneen tyttöystävästään Kristen Stewartista neljän vuoden seurustelun jälkeen, mutta väitteitä ei ole vahvistettu.

Nyt 26-vuotias Robert Pattinson on joutunut poliisien syyniin Australian Adelaidessa lain rikkomisesta. Viranomaiset nimittäin saivat tietää silminnäkijöiden vihjeiden avulla, että näyttelijäkomistus ajoi pyörällä ilman kypärää. Paikallisen poliisin edustajan mukaan Pattinson selvisi tapauksesta pelkällä varoituksella, eikä hän saanut sakkoa rikkeestään.

– Robert Pattinson ei saanut sakkoa, vaan varoituksen. Juttelimme hänen kanssaan siitä, että kypärää tulee käyttää, jos pyöräilee, edustaja kertoi HollywoodLife-sivustolle.

Poliisien mukaan fanit ikuistivat Robert Pattinsonista otoksia, joissa hänet nähdään ilman pyöräilykypärää kaksipyöräisen kyydissä. Tapauksen vuoti julkisuuteen paikallinen SAFM-radiokanava, joka kertoi asiasta Twitter-blogissaan.

Brittiläinen Robert Pattinson on yksi maailman halutuimmista miesnäyttelijöistä. Hän on kerännyt miljoonia faneja ympäri maailman Twilight-vampyyrielokuvilla, joissa hän näyttelee Edward Cullen -roolihahmoa. Mies rakastui elokuvien ensimmäisen osan kuvauksissa vastanäyttelijäänsä Kristen Stewartiin. Suhde ajautui viime vuonna vähäksi aikaa tauolle, koska Stewart jäi kiinni pettämisestä. Näyttelijätär muhinoi varatun elokuvaohjaajan Rupert Sandersin kanssa.