Russell Brand joogastaan: ”Naiset olivat täynnä seksuaalienergiaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koomikko Russell Brand on avautunut aiemmin julkisuudessa seksiaddiktiostaan, josta hän on jo parantunut. Poppari Katy Perrysta taannoin eronnut mies on nähty viime aikoina lukuisten julkkiskaunotarten seurassa.

37-vuotiaalla näyttelijäkomistuksella on myös henkisiä harrastuksia, sillä hän on esimerkiksi joogan ystävä. Russell vierailikin aiemmin harva se päivä Hollywoodissa sijaitsevalla joogasalilla asanoiden merkeissä. Kun miehen joogaohjaaja sai potkut salilta, kutsui Brand ryhmän luokseen.

Mies kuvasi joogaamista myös televisio-ohjelmansa studiolla. Tuolloin paikalla oli sata lajin harrastajaa. Koomikko kertoikin nauttineensa täysin siemauksin tilanteen tunnelmasta.

– Se ei ollut tavallista joogaa, mukana oli kunnon laulamista ja tosimeininkiä. Ryhmä on täynnä upeita naisia, se on fakta. Naiset olivat täynnä seksuaalienergiaa. Se oli mahtavaa, kertoi Russell Brand The Sun -lehdelle.

Samoilla joogatunneilla on koomikon kanssa käynyt myös 50-vuotias Demi Moore, jonka tiedetään mieltyneen nuorempiin komistuksiin. Russell kehuukin näyttelijätärtä upeaksi vanhemmaksi naiseksi. Hän kuitenkin kertoo, että näkee tätä ainoastaan yhteisen harrastuksen parissa.