Taylor Swift meni sekaisin erosta: ”Täysin riekaleina”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen supertähti Taylor Swift on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa Red-albuminsa ja seurustelusuhteensa päättymisen merkeissä. Laulajatar erosi hiljattain One Direction -poppari Harry Stylesista, kun he ajautuivat riitaan lemmenloman aikana.

Nyt 23-vuotias Taylor Swift on tuoreimpien huhujen mukaan täysin murtunut pariskunnan erosta. Kantrikaunotar yrittää pitää ulkokuorensa kovana julkisuudessa, mutta kulissien takaa paljastuu sydänsuruja poteva nuori nainen. Lähteen mukaan Taylor Swift nimittäin itkee jatkuvasti, koska hän on niin sekaisin erosta.

– Taylor ei ole päässyt asiasta yli. Hän esittää rohkeaa, mutta oikeasti hän on täysin riekaleina. Hän itkee jatkuvasti, sisäpiirin lähde paljasti Star-lehdelle.

Taylor Swift on joutunut kohtaamaan myös haukkuja ja vitsejä sarjadeittaajan maineestaan. Esimerkiksi suosikkikoomikko Tina Fey sivalsi äskettäin neitokaista Golden Globe -palkintogaalan esiintymislavalla miljoonien kuullen. Lähteen mukaan vitsistä loukkaantunut Taylor Swift itki itsensä uneen kyseisen juhlatilaisuuden jälkeen.

Maailman menestyneimpiin naislaulajiin lukeutuva Taylor Swift jätti 18-vuotiaan Harry Stylesin muun muassa luottamuspulan takia. Laulajakaunotar pelkäsi nuorukaisen pettävän, sillä Stylesia pidetään naistenmiehenä. Sittemmin on huhuttu, että Taylor Swift on kirjoittanut jo viisi erobiisiä ex-poikaystävästään. Väitteiden mukaan poptähdellä on kotonaan muistolaatikko, joka on täynnä hänen entisten kumppaniensa antamia lahjoja. Hän saa niistä inspiraatiota kuuluisiin erobiiseihinsä.