Jennifer Lawrence suututti alkuasukasheimon: ”Hieroi peppuaan pyhiin kiviin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nälkäpeli-elokuvan pääroolia esittävä Jennifer Lawrence on nykyisin yksi Hollywoodin suosituimmista naisnäyttelijöistä. Neitokainen kuvaa parhaillaan Nälkäpeli-elokuvan jatko-osaa Havaijilla, jossa hänet on bongattu muun muassa bikineissä.

Nyt 22-vuotias Jennifer Lawrence paljasti televisiohaastattelussa suututtaneensa erään Havaijin alkuasukasheimon Nälkäpeli-elokuvan jatko-osan kuvauksissa. Märkäpukuun pukeutunutta kaunotarta alkoi yhtäkkiä kutittaa takamuksesta ja hän päätti hieroa peppuaan rannalla olevia kiviä vasten.

Nuori näyttelijä lopetti kuitenkin puuhansa, kun hän sai tietää kivien olevan alkuasukasheimon pyhiä kiviä. Jennifer Lawrence uskoo, että tapahtuneesta loukkaantuneet alkuasukkaat ovat kironneet hänet. Lisäksi hän kertoi vihaavansa sitä tunnetta, kun ihon kutittava ja pisteliäs tunne ei lähde pois edes rapsuttamalla.

– Meillä oli kamalat märkäpuvut ja yhtäkkiä peppuani alkoi kutittaa vimmatusti. Hieroin takamustani kiviin. Sain tietää hieroneeni itseäni heimon pyhiin kiviin, joten uskon, että minut on nyt kirottu, Jennifer Lawrence kertoi Live! With Kelly and Michael -keskusteluohjelmassa.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten Nälkäpeli, X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Hänen huhuttiin äskettäin eronneen poikaystävästään Nicholas Houltista, mutta pariskunta ei ole vahvistanut huhuja.