Luisana Lopilato yllätti: Nettikuva kertoi enemmän kuin tuhat sanaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen laulajatähti Michael Buble on luonut menestyneen musiikkiuran, ja saanut siitä tunnustusta muun muassa kolmella Grammy-palkinnolla. Mies on naimisissa argentiinalaisen mallikaunottaren Luisana Lopilaton kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt onnellinen pariskunta on kertonut faneilleen ilouutisen. Michael Buble ja hänen Luisana-vaimonsa nimittäin odottavat ensimmäistä lastaan. Ultimo-alusvaatemerkin mainoskasvona tunnettu 25-vuotias Luisana Lopilato paljasti asian virallisilla kotisivuillaan videon välityksellä. Videolla nähdään avioparin tulevan lapsen ultraäänikuva.

– Mikella ja minulle on teille suuria uutisia kerrottavana. Me saamme Buble-vauvan! Tuleva äiti kirjoitti verkossa.

Michael Buble meni taannoin naimisiin Luisana Lopilaton kanssa. Pariskunta nähdään yhdessä muun muassa laulajakomistuksen Haven’t Met You Yet -musiikkivideolla. Michael Buble nousi taannoin otsikoihin hurjan painonpudotuksensa takia. Pyöreäkasvoinen mies nimittäin laihtui vuoden aikana useita kiloja.