48-vuotias Marisa Tomei naimisiin 36-vuotiaan toyboyn kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijätär Marisa Tomei palkittiin vuonna 1992 Oscar-palkinnolla läpimurtoroolistaan My Cousin Vinny -elokuvassa. Sittemmin hän on niittänyt menestystä kymmenien elokuva- ja televisiorooliensa myötä. Tomei on näytellyt muun muassa Crazy, Stupid, Love -elokuvassa.

Nyt 48-vuotias Marisa Tomei aikoo astella ensimmäistä kertaa elämässään avioliiton satamaan. Brunette nimittäin menee naimisiin toyboy-rakkaansa Logan Marshall Greenin kanssa. Pariskunta on ollut on-off-suhteessa jo viiden vuoden ajan. Lähteen mukaan 36-vuotias näyttelijäkomistus kosi tyttöystäväänsä joululoman aikana.

– Logan polvistui Marisan eteen joulun aikaan ja pyysi häntä vaimokseen. Marisa on todella onnellinen kihlautumisesta, lähde kertoi In Touch -lehdelle.

Kihlapari tapasi toisensa vuonna 2008 eräässä teatteriprojektissa. Marisa Tomei paljasti taannoin haastattelussa, ettei hän ole koskaan pitänyt avioliittona kovinkaan tärkeänä. Näyttelijätär ei ole hankkinut lapsia, koska hän on ”kokonainen ihminen” myös ilman jälkikasvua. Logan Marshall Green tunnetaan muun muassa O.C-hittisarjasta, jossa hän näytteli Ryan Atwoodin Trey-isoveljeä.

New Yorkissa syntynyt Marisa Tomei on näytellyt kymmenissä elokuvissa viimeisen 15 vuoden aikana. Näyttelijätär tunnetaan muun muassa elokuvista Anger Management, Wild Hogs, The Wrestler, Alfie ja Mitä nainen haluaa. Hän on seurustellut aiemmin Robert Downey Jr:n ja Lenny Kravitzin kanssa.