One Direction -tähtien tulot paljastuivat: ”18,7 miljoonaa per henkilö”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin poikabändi One Direction takoo rahaa muun muassa menestyksekkäillä albumeillaan, mainosdiileillään, maailmankiertueella ja erilaisilla oheistuotteilla. Viisikko solmi äskettäin kolmivuotisen sopimuksen, joka sisältää tiukkoja ehtoja esimerkiksi yhtyeen raha-asioista.

Nyt One Direction -yhtyeen nuorten poptähtien kerrotaan tienanneen kahden vuoden aikana huikean omaisuuden. Jokaisen jäsenen pankkitilillä on nimittäin noin 15 miljoonaa puntaa, eli 18,7 miljoonaa euroa. Lähteen mukaan poptähdet hankkivat äskettäin uuden rahaneuvojan, joka antaa nuorukaisille vinkkejä muun muassa sijoittamiseen, The Daily Mail -sivusto uutisoi.

Viime syksynä yhtyeen kerrottiin kasvattaneen levy-yhtiönsä kukkaroa noin 250 miljoonalla eurolla. Poikabändi solmi muutama kuukausi sitten rahakkaan sopimuksen Pepsi-juomajätin kanssa. One Direction -yhtye liittyi äskettäin Enough Food If -hyväntekeväisyyskampanjaan, jonka avulla lähetetään ruokaa köyhiin maihin.

Englantilais-irlantilainen One Direction on julkaissut kaksi albumia, Up All Night ja Take Me Home. Jälkimmäinen nousi hetkessä 32 maassa listojen kärkeen. Yhtyeen albumia myytiin ensimmäisen viikon aikana yli miljoona kappaletta. Poikabändin jäseniä ovat Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson ja Niall Horan. Viihdemoguli Simon Cowell teki pojista yhtyeen X Factor -ohjelmassa vuonna 2010.