Raju väite: Kim Kardashianilla avioliiton ulkopuolinen suhde – petti miehiä vuosien ajan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpien julkkispariskuntien joukkoon lukeutuvan Kimyen, eli Kim Kardashianin ja Kanye Westin, kerrottiin vastikään odottavan yhteistä lasta. Lasta koskevat uutiset ovat viime aikoina olleet runsaasti esillä mediassa.

Virallisten tietojen mukaan julkkispari ryhtyi seurustelemaan viime vuonna, mutta heidän väitetään olleen intiimeissä tekemisissä jo ennen Kimin eroa koripalloilija Kris Humphriesista. Räppäri Consequence on väittänyt radioasema Power 105.1:n haastattelussa, että Kimin ja Kanyen salasuhde olisi jatkunut paljon pidempään – jo kolmen vuoden ajan. Miehen mukaan Kardashian olisi pettänyt Westin kanssa myös aikaisempaa poikaystäväänsä, Reggie Bushia.

– Kanye vehtaili Kimin kanssa jo silloin, kun Kim seurusteli Reggien kanssa. Arvaa kenen salaisuus se oli? Se oli meidän salaisuutemme, Consequence paljasti radiohaastattelussa.

Consequence väittää toimineensa usein autokuskina Kanyelle, kun tämä meni salaa tapaamanaa Kimiä hotelleihin. Consequence oli vielä noihin aikoihin Kanye Westin ystävä, ja hän levytti miehen G.O.O.D Music -levy-yhtiölle. Kaksikon välit ovat kuitenkin sittemmin viilenneet.

Kim Kardashian on ollut kahdesti naimisissa; ensin Damon Thomasin ja sitten Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vain 72 päivän ajan. Realitytähden mukaan hän ryntäsi naimisiin Humphriesin kanssa, koska hän halusi perustaa nopeasti perheen ja hankkia lapsia. Arkielämä ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Kardashian tienasi häillään yli kymmenen miljoonaa dollaria, sillä hääseremoniasta tehtiin televisiospektaakkeli.