Ronan Keating hehkuttaa: ”Olen uskomattoman onnellinen!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Boyzone-yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Ronan Keating petti Yvonne-vaimoaan taustatanssijan kanssa. Vaimo sai asian lopulta selville ja pari erosi vuoden 2011 lopussa. Sittemmin ex-siippa löysi uuden miehen Ronanin jäädessä nuolemaan näppejään.

Nyt 35-vuotiaan Ronan Keatingin elämässä puhaltavat kuitenkin onnellisemmat tuulet. Mies on nimittäin rakastunut. Hän deittailee parhaillaan australialaista tv-tuottaja Storm Uechtrizia, joka on tällä erää muuttanut popparin luo Lontooseen asumaan.

– Olen uskomattoman onnekas, kun löysin Stormin kaiken sen pahan jälkeen, mitä olen tehnyt, kertoi Ronan Keating Sunday People -lehdelle.

Miehen mukaan uusi tyttöystävä on nostanut hänet ylös mustasta aukosta, jossa hän oli pitkään. Ronan kertoo olevansa jälleen onnellinen pitkän vaikean jakson jälkeen. Hänesta suhteessa on parasta se, että Storm haluaa olla hänen kanssaan hänen itsensä takia, ei julkisuusimagon.

Entisellä pariskunnalla on 13-vuotias Jack-poika, 11-vuotias tytär Marie sekä seitsemän vuotta täyttävä Ali-tytär. Komistus ei pysty omien sanojensa mukaan vielä ajattelemaankaan toisten naisten deittailemista. Rakkauselämän ollessa hunningolla Keatingin ura kuitenkin kukoistaa. Mies on ollut viime aikoina markkinoimassa muun muuassa uutta Goddess-elokuvaansa. Teoksessa poptähdellä on hänen uransa ensimmäinen elokuvarooli.