Steven Tyler ilmestyi Idol-kuvauksiin naisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tyler ilmoitti taannoin jättävänsä työnsä American Idol -laulukilpailun tuomaristossa, koska haluaa keskittyä musiikkiuraansa ja yhtyeensä tulevaan albumiin. Nyt hän on kuitenkin vielä toistaiseksi mukana ohjelmassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Äskettäin sinkuksi jäänyt 64-vuotias Steven Tyler on nyt ihmetyttänyt sekä tuomarikollegojaan että televisiokatsojia ilmestymällä Idol-ohjelman tuomarointiin naiseksi pukeutuneena.

Steven Tyler on ollut kahdesti naimisissa Cyrinda Foxin ja Teresa Barrickin kanssa. Hänellä on neljä lasta: Liv, Mia, Chelsea ja Taj Monroe. Rokkarilla on myös yksi lapsenlapsi Milo William. Muusikko on puhunut avoimesti julkisuudessa päihdehuuruisesta menneisyydestään. Hän kertoi käyttäneensä kokaiinia myös keikkojensa aikana. Tyler piilotti huumetta muun muassa kokispulloihin ja nuuski kokaiinia ”juomataukojensa” aikana.