Upea muodonmuutos: Lihavasta kehonrakentajaksi

Lifestyle · Neea Jokinen

Ihmisten uskomattomat laihdutustarinat antavat joillekin paino-ongelmista kärsiville inspiraation elämänmuutokseen. Jotkut päättävät laihduttaa esimerkiksi lääkärin varoitusten innoittamana. Nyt erään brittinaisen dramaattinen muodonmuutos on noussut otsikoihin.

Lola Adeoyen elämä pyöri taannoin lähinnä ruoan ympärillä. Nainen söi joka ilta noutoruokaa ja epäterveellisiä herkkuja. Hän vihasi vartaloaan, eikä pystynyt katsomaan itseään peilistä. Lääkärintarkastuksen jälkeen hän kuitenkin päätti ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä totaalisen muutoksen elämäntyyliinsä.

Lola Adeoye huomasi lääkärissä, että vaaka näyttää lähes sataa kiloa. Painostaan järkyttynyt 43-vuotias nainen kertoi vaa’alle astumisen ja ruudulla näkyneiden lukujen hyväksymisen aiheuttaneen hänelle innostumispiikin laihduttamiseen. Hän päätti vihdoin käyttää kuntosalikorttiaan ja innostui nopeasti kuntoilusta. Nykyään hän on lähes 50 kiloa laihempi kehonrakentaja, joka kilpailee fitness-kisoissa.

– Syön päivässä noin 3.000 kilokaloria, jotka tulevat seitsemästä ateriasta ja neljästä proteiinipirtelöstä. Olen niin ylpeä saavutuksistani. Olen itsevarma, onnellinen ja mikä tärkeintä – terve, Lola Adeoye kertoi The Sun -lehdelle.