Justin Timberlake tylytti Britney Spearsia: ”Hän on vain typerä ämmä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Justin Timberlake on pitänyt pitkään taukoa musiikkiuraltaan, sillä mies on keskittynyt viime vuosina näyttelemiseen. Äskettäin tähden kerrottiin joutuneen suru-uutisten keskelle, kun hänen isoisänsä kuoli vuosien sairastelun jälkeen.

Nyt 32-vuotias popkomistus esiintyi pitkästä aikaa lasten hyväntekeväisyystapahtumassa New Orleansissa. Justin äityi yleisön ihmeeksi tylyttämään eksäänsä Britney Spearsia lavalla ennen Cry Me A River -kappaleensa esittämistä.

– Joskus luulet löytäneesi sen oikean. Mutta sitten jonain päivänä tajuat, että hän on vain typerä ämmä, kertoi Justin Timberlake keikkayleisölleen Hollywood Life -sivuston mukaan.

Timberlaken ja Spearsin kolmevuotinen romanssi päättyi vuonna 2002 epämiellyttävällä tavalla, kun Britneyn väitettiin pettäneen laulajaa koreografi Wade Robsonin kanssa. Niin ikään Cry Me A River -hitin sanotaan kertovan parin myrskyisästä erosta.

Justin Timberlake ilmoitti äskettäin julkisuudessa valmistelevansa paraikaa kolmatta The 20/20 Experience -albumia. Kyseinen levy julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Suit & Tie -kappaleen musiikkivideolla mies vihjaa albumin julkaisupäivän olevan 19. maaliskuuta. Vastikään näyttelijäkaunotar Jessica Bielin nainut tähti kertoi saaneensa musiikillisen inspiraation kesällä, jolloin hän aloitti uuden materiaalin äänettämisen.