Suomalaistoimittajat ulostivat juttuaan varten housuun linja-autossa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Journalismi on monitahoinen käsite, ja sen piiriin kuuluvista asioista ollaan usein eri mieltä myös alan piirissä. Ammattilaisten lisäksi parhaillaan myös monet tavalliset suomalaiset ihmettelevät, että miten pitkälle journalismin nimissä voidaan mennä.

Kuva: Ylioppilaslehti.fi
Kuva: Ylioppilaslehti.fi

Ylioppilaslehden kaksi naistoimittajaa on nimittäin ulostanut tahallaan housuun. Kyseessä on Ylioppilaslehden artikkeli ”YL Raportti: Paskoimme housuun bussissa Turkuun”, jonka ovat kirjoittaneet toimittajat Vappu Kaarenoja ja Aurora Rämö.

– Bussi ajaa Halikon läpi ja kakkaamme yhteistuumin vähän lisää. Pikkuhiljaa söhjö liiskautuu kiinni ihoon. Tuntuu kuin olisi jotain geelin tapaista persvaossa. Kun nousee penkistä, kakka ei irtoa pakaroista. Bussien heilunta kiinnittää sen niihin entistä tiukemmin, artikkelissa kirjoitetaan.

Ilta-Sanomat on haastatellut linja-autoyhtiön johtajaa, joka tuomitsee lehdessä tempauksen ja kertoo harkitsevansa myös oikeustoimia vahingonteosta. Lehtiartikkelin tarinan todenperäisyyttä on epäilty laajasti, sillä mitään varmuutta housuihin ulostamisesta ei ole.