KIDSing-tuomari Antti Tuisku: ”Lapset valmiita kuulemaan myös kritiikkiä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaisen popkentän kärkinimiin on jo vuosikymmenen ajan kuulunut laulaja Antti Tuisku nähdään seuraavaksi MTV3-kanavalla 9. maaliskuuta alkavassa KiDSing-ohjelmassa. Tuisku kertoi Staralle mistä sarjassa on kyse.

– KiDSing on aivan uusi kokonaan kotimaassa kehitetty formaatti, jossa etsitään 8 – 13 -vuotiaita lapsitähtiä. Laulajia nimenomaan. Vaikka kysymys on tuon ikäisistä lapsista, niin teemme silti koko perheen viihdeohjelmaa, Antti Tuisku valotti ohjelmaansa.

Tuiskun oma tähteys lähti ikimuistettavaan nousukiitoon ensimmäiseltä Idols-kaudelta vuonna 2004. 18-vuotiaalla laulajanalulla oli tuolloin vastassaan tuomaristo, joka ei siekaillut tylyissäkään kommenteissa, mikäli kokelaan esitys ei heitä miellyttänyt. Millainen tuomari Antti itse aikoo olla, kun esiintymispaikan ottavat nuoremmat kokelaat?

– Olen itse todella paljon miettinyt sitä. Koen, että lapsia ei saa aliarvioida. Tuonkin ikäiset lapset ovat yllättävän valmiita kuulemaan myös kritiikkiä, muistuttaa tähtituomari.