Antti Tuiskua ei ensin hyväksytty mukaan laulukilpailuihin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Varmasti lähes jokainen suomalainen tunnistaa laulaja Antti Tuiskun, joka on ollut pian jo kymmenen vuoden ajan kotimainen tähtiartiti. Idols-ohjelmasta kertaheitolla suureksi tähdeksi noussut nuori mies ei suinkaan onnistunut ensimmäisellä yrittämällä.

– Olen pyrkinyt 8 – 12 -vuotiaana kolmeen eri laulukilpailuun, Tenavatähteen, Teinitähteen ja Karuselliin, enkä ole päässyt edes alkukarsintoihin, Antti Tuisku kertoi Staralle.

– Olen siis elävä esimerkki siitä, että jos onni ei natsaa tällä kertaa, niin ei kannata lakata yrittämästä, koska koskaan ei ole liian myöhäistä. En minäkään silloin päässyt, vaan mun oli tarkotus tulla esiin vasta myöhemmin.

Antti Tuisku on mukana MTV3-kanavalla 9. maaliskuuta alkavassa KiDSing-ohjelmassa.