Betty White täytti 91 vuotta: ”Seksikkäämpi kuin 90-vuotiaana” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätärlegenda Betty White tunnetaan parhaiten Tyttökullat-televisiosarjasta, jossa hän näytteli Rose-hahmoa. Suomalaiset muistanevat naisen myös muun muassa Stephanie Forresterin äitimuorin roolista Kauniit ja rohkeat -sarjassa.

Räväkällä naistähdellä ei ole ongelmia vanhenemisen kanssa. 91 vuotta täyttänyt Betty kertoo sen tuntuvan erikoiselta, kun keho vanhenee ja ihminen pysyy muuten ennallaan. Hän ei voi kuitenkaan ymmärtää ihmisten hössötystä asian tiimoilta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

– En ole muuttunut mihinkään. Olen vain yhdeksänkymppinen kropaltani. Nyt, kun olen 91-vuotias, olen paljon viisaampi. Olen tietoisempi ja paljon seksikkäämpi, hehkutti Betty White NBC-kanavan syntymäpäiväohjelmassaan.

Betty Marion White on näytellyt uransa aikana yli 30 elokuvassa ja erilaisissa televisio-ohjelmissa. Tällä hetkellä hänet nähdään Hot in Cleveland -televisiosarjassa. Komedienne tunnetaan yleisesti hauskoista rooleistaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash