Minne rintaliivisi jäivät, Britney Spears?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Britney Spears on nähty viime kuukausien aikana tiiviisti otsikoissa Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomaripestinsä ja kihlautumisensa päättymisen merkeissä. Spearsilla pyyhkii hyvin, sillä Forbes-talouslehden mukaan neitokainen on viime vuoden eniten tienannut naislaulaja.

Nyt 31-vuotias Britney Spears bongattiin arkisessa asussa Starbuck’s-kahvilan edustalla. Lökäpöksyihin pukeutunut poptähti oli valinnut ylleen turkoosin topin, joka myötäili hänen vartaloaan. Spears näyttää unohtaneen kuitenkin rintaliivinsä kotiin. Laulaja hymyili iloisesti paparazzeille, jotka piirittivät hänet jo heti aamutuimaan.

Britney Spears nimettiin taannoin maailman eniten tienaavaksi naislaulajaksi. Popin prinsessaksi kutsuttu tähtikaunotar tienasi vuoden 2012 aikana 58 miljoonaa dollaria, eli noin 46 miljoonaa euroa. Spears tienasi kymmeniä miljoonia muun muassa comeback-kiertueellaan, Femme Fatale. Lisäksi hän pursotti tilipussiaan hajuvesillään ja Elizabeth Arden -mainoskampanjallaan. Poptähti ohitti Forbes-talouslehden listauksessa muun muassa Lady Gagan, Taylor Swiftin ja Rihannan.