Perhe pelkää Britney Spearsin puolesta – tiukassa seurannassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on nähty viime kuukausien aikana tiivisti otsikoissa Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomaripestinsä ja kihlautumisensa päättymisen merkeissä. Nyt laulajatähti on mahdollisesti tekemässä rahakasta sopimusta Las Vegasiin.

Yli 100 miljoonan dollarin arvoiseksi kuvailtu sopimus tarkoittaisi, että Spears tulisi asumaan Las Vegasissa ja esiintymään hotellivieraille useita kertoja viikossa. Kaikkia tämä ei kuitenkaan miellytä. 31-vuotiaan Britney Spearsin perhe pelkää Las Vegasin tarjoavan liikaa houkutuksia tähdelle, joka on hiljattain päässyt yli päihdeongelmistaan.

Life & Style -lehden mukaan Britneyn isä Jamie Spears haluaa pitää huolen, ettei tähti innostu liikaa kaupungin tarjoamasta elämäntyylistä. Britney Spearsin perhe aikoo sijoittaa tähden asumaan kaupungin lähellä sijaitsevaan kartanoon. Henkivartijat, tähden isä ja hänen managerinsa tulevat tarkkailemaan laulajattaren jokaista liikettä.

Britney Spears nimettiin äskettäin maailman eniten tienaavaksi naislaulajaksi. Popin prinsessaksi kutsuttu tähtikaunotar tienasi vuoden 2012 aikana 58 miljoonaa dollaria, eli noin 46 miljoonaa euroa. Spears tienasi kymmeniä miljoonia muun muassa Femme Fatale -kiertueellaan. Lisäksi hän kasvatti tilipussiaan hajuvesillä ja Elizabeth Arden -mainoskampanjalla. Poptähti ohitti Forbes-talouslehden listauksessa muun muassa Lady Gagan, Taylor Swiftin ja Rihannan.