Emma Buntonin koira katosi: ”Olen palasina!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

1990-luvun suosituimpiin brittiläisiin kokoonpanoihin lukeutuva Spice Girls -tyttöbändi suunnittelee paluuta uuden albumin ja kiertueen muodossa. Laulajatar Emma Bunton on viime vuosina ollut julkisuudessa paitsiossa muiden bändin jäsenten saadessa enemmän mediahuomiota.

Nyt 37-vuotias Baby Spice on kuitenkin noussut uutisoinnin kohteeksi onnettoman tapahtuman johdosta. Emma nimittäin kadotti Phoebe-nimisen labradorinnoutajansa, kun koira lähti omille teilleen lähellä laulajan Lontoon kotia, uutisoi Female First -sivusto.

– Ihana labradorinnoutajani Phoebe katosi päiväkävelyllä. Se on niin peloissaan. Pyydän, katselkaa ympärillenne! Se on lempeä. Olen palasina, kiitos kaikista lohduttavista viesteistä! Jatkakaa etsimistä! Kirjoitti Emma Bunton Twitter-blogiinsa.

Alkuperäiseen Spice Girls -yhtyeeseen kuuluvat Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm ja Victoria Beckham. Kun yhtye oli suosionsa huipulla vuonna 1998, Geri Halliwell päätti jättää bändin. Bändi palasi vielä yhteen ja teki maailmankiertueen vuosina 2007 – 2008. Tämän jälkeen kokoonpano on viettänyt hiljaiseloa ja sen jäsenet ovat viime aikoihin asti keskittyneet omiin projekteihinsa.