Kelly Brookin etumus mahtuu tuskin mekkoon – mallikuvat sen todistavat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen julkkistähti Kelly Brook erosi äskettäin, kun kolmen vuoden suhde rugbypelaaja Thom Evansiin päättyi. Eron jälkeen kaunotar on nähty entisen miehensä Danny Ciprianin kanssa, ja se on aiheuttanut myös epäilyjä kolmiodraamasta.

Nyt 33-vuotias Kelly Brook nähdään poseeraamassa tuoreissa mallikuvissa pienissä kesämekoissa, joiden yläosa on hänen rintavarustukselleen otollisen kokoinen. Varsinkin, jos tarkoituksena on ollut kiinnittää vastakkaisen sukupuolen edustajien huomio.

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaaja Thom Evansin ensimmäinen.