Tiger Woodsin urheilijatyttöystävä loukkaantui vakavasti – helikopterilla sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurimmassa seksiskandaalissa vuonna 2009 ryvettynyt golf-tähti Tiger Woods petti ruotsalaista vaimoaan Elin Nordegreniä, minkä johdosta pari erosi. Äskettäin Woodsin kerrottiin löytäneen rinnalleen uuden kaunottaren, urheilutähti Lindsey Vonnin.

Parin huhutaan deittailleen marraskuusta lähtien, ja he ovat muun muassa lomailleet yhdessä Antigualla. Useita kertoja seksikkäimmäksi naisurheilijaksi valittu 28-vuotias Vonn joutui kuitenkin eilen vakavaan onnettomuuteen pujottelukilpailussa Itävallan Schladmingissa. Hänet lennätettiin paikalta helikopterilla sairaalaan. Tällä hetkellä ei ole tietoa toipuuko Vonn ajoissa Sochin talviolympialaisiin.

Vuoden 2009 marraskuussa Elin Nordegren raivostui saatuaan tietää Tiger Woodsin seksinnälkäisistä naisseikkailuista. Skandaali johti avioeroon, jossa Elin tienasi 110 miljoonaa dollaria. Sittemmin Elin määräsi romutettavaksi Tigeriltä saamansa ökyasunnon ja hän rakennuttaa parhaillaan tilalle uutta taloa, johon tulee noin 2.500 neliötä. Kohueron jälkeen hän on deittaillut muun muassa miljardööri Michael Dingmanin kanssa.