Nicki Minaj ja Mariah Carey ottivat yhteen Idol-tuomaristossa – katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomenkin televisiossa tullaan pian näkemään American Idol -laulukilpailun 12. tuotantokausi. Tuomaristopöydän takana toimivat Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban ja Randy Jackson. Tuomariston naispuoliset jäsenet ovat ajautuneet useita kertoja riitoihin ohjelman kuvauksissa.

Nyt verkossa on julkaistu nettivideo, jossa nähdään esimakua tulevasta American Idol -tuotantokaudesta. Videolla Stephanie Schimel -niminen nainen esiintyy tuomareille jännittyneenä. Esitys ei vakuuta räppäri Nicki Minajia, joka ei olisi päästänyt laulajaneitokaista jatkoon. Sen sijaan muut tuomarit huomasivat naisen taidot ja päästivät hänet jatkoon.

Esityksen jälkeen Nicki Minaj kertoo suorasanaisesti mielipiteensä Stephanie Schimelin lauluäänestä. Tilanne ajautuukin pian siihen, että Nicki Minaj alkaa solvata pöydän toisessa päässä istuvaa Mariah Careyta. Ohjelman juontaja Ryan Seacrest paljasti äskettäin, että naistähtien riitatilanteet eivät ole käsikirjoitettuja, vaan täysin aitoja.

American Idol -laulukilpailu on yksi maailman menestyneimmistä ohjelmista. Kykyjenetsintäkilpailun voittajia ovat muun muassa Kelly Clarkson, Carrie Underwood, David Cook, Jordin Sparks ja Phillip Phillips. Ohjelman tuomaristossa on puolestaan nähty vuosien varrella lukuisia viihdemaailman kirkkaita tähtiä, kuten Paula Abdul, Ellen DeGeneres ja Jennifer Lopez.