One Direction -popparin tyttöystävä antoi pettämisen anteeksi?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimman poikabändin, One Directionin, jäsen Zayn Malik joutui taannoin pettämisskandaalin keskiöön. Nuoren popparin väitettiin viettäneen intiimin illan erään kauniin tarjoilijattaren kanssa, vaikka hän on seurustelusuhteessa Little Mix -yhtyeen Perrie Edwardsin kanssa.

Nyt 19-vuotiaan Perrie Edwardsin huhutaan antaneen pettämisen anteeksi tähtipoikaystävälleen. Laulajatar tapasi Zayn Malikin Nottinghamissa sijaitsevan hotellin luksussviitissä. Lähteen mukaan pariskunta halusi keskustella kohuasiasta rauhassa.

– Zayn ja Perrie eivät ole todellakaan eroamassa. He tapasivat hotellissa ja keskustelivat asian läpi, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Australialainen blondikaunotar Courtney Webb väitti harrastaneensa seksiä Zayn Malikin kanssa popparin 1,7 miljoonan euron arvoisessa luksuskämpässä. Naisen mukaan he flirttailivat toisilleen bileillan aikana useiden tuntien ajan ennen kuin siirtyivät makuuhuoneen puolelle peuhaamaan.

Webb ikuisti kännykällään otoksia nukkuvasta Malikista, ja julkaisi ne verkossa. Sittemmin hän haukkui popparin maasta taivaisiin, sillä hän valehteli tarjoilijattarelle olleensa tapahtuneen aikaan sinkku. Salarakkaan mukaan Zayn Malik on ”totaalinen p*skakasa”.

Brittiläinen 20-vuotias Zayn Malik on yksi One Direction -yhtyeen viidestä jäsenestä. Nuorukainen osallistui vuonna 2010 X Factor -ohjelman seitsemännelle tuotantokaudelle, jossa hän ei kuitenkaan menestynyt soololaulajana. Viihdemoguli Simon Cowell yhdisti viisi supertähteydestä haaveilevaa poikaa One Direction -yhtyeeksi. Zayn Malik nousi aikoinaan otsikoihin, kun hän deittaili kuusi vuotta vanhemman X Factor -kilpailijan kanssa.