Alec Baldwinin 26 vuotta nuorempi vaimo raskaana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähtien kärkikaartiin lukeutuva Alec Baldwin joutui taannoin ongelmiin, kun hän joutui käsirysyyn erään paparazzin kanssa New Yorkissa. Pyörälenkillä ollut suosikkinäyttelijä menetti hermonsa ja hyökkäsi häntä seuranneen valokuvaajan kimppuun.

Nyt 54-vuotias Alec Baldwin elää onnellisia aikoja, sillä hänen 26 vuotta nuorempi vaimonsa on raskaana. Hilaria Thomas -nimisen kaunottaren kerrotaan odottavan pariskunnan ensimmäistä lasta. Alec Baldwinilla on ennestään teini-ikäinen Ireland-tytär entisen vaimonsa Kim Basingerin kanssa.

– He ovat todella innoissaan jälkikasvusta. Alec on niin rakastunut Hilariaan. Hän on parasta, mitä Alecille on koskaan tapahtunut, lähde kertoi Radar Online -sivustolle.

Alec Baldwin varttui New Yorkissa ja suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon 1990-luvulla New Yorkin yliopistossa. Baldwin kertoi taannoin, ettei hän halua muuttaa pois kotikaupungistaan. Tähti palasi viime vuonna takaisin koulun penkille, koska hän haluaa New Yorkin pormestariksi. Hän kertoi valttikorttinsa pormestariksi pyrkimisessä olevan se, että hän tuntee ja ymmärtää paikallisia. Alec Baldwin nähdään seuraavaksi Blue Jasmine -elokuvassa.