Antti Tuisku Staralle: ”Koulukiusaaminen jätti jäljet – esiintyminen loppui”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Antti Tuiskun taival poptähteyteen ja suomalaisten suosikkilaulajaksi on käynyt monenlaisia vaiheita. Asioita on vaikea ottaa itsestäänselvyytenä, kun menneisyydessä on myös rankkoja kokemuksia. Aina Antti ei ollut niin itsevarma esiintyjä.

– Mua ruvettiin kiusaamaan koulussa ala-asteen loppuvaiheessa aika paljon, ja se jätti muhun sellaiset jäljet, että mulla loppui esiintyminen seinään. En esiintynyt koskaan yläasteella, enkä lukiossa missään tilaisuuksissa, Antti Tuisku kertoi Staralle.

– Opettajat tiesi, että mä tykkään ja osaan laulaa, ja he yrittivät saada mua mukaan. Olin kuitenkin niin lukossa, etten uskaltautunut esiintymään. Seuraavan kerran esiinnyin vasta Idolsin koelauluissa.

Maaliskuussa Antti on mukana KIDSing-ohjelmassa.

– Tiedän, että täälläkin on varmasti sellaisia lapsia, joita saatetaan musiikkiharrastuksen takia kiusata koulussa. Jos jotain tekisin toisin, niin jälkikäteen ajatellen olisin halunnut esiintyä jo aikaisemmin, etten olisi antanut sille kiusaamiselle niin paljon valtaa, Tuisku harmittelee.