Antti Tuisku paljasti: ”Uuden levyn musiikki 80-lukulaista”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen laulajatähti Antti Tuisku julkaisee uuden vielä nimeämättömän albuminsa kuluvan vuoden toukokuussa. Poppari kävi äskettäin kuvaamassa ensimmäisen singlelohkaisun videota Egyptissä, ja nyt hän paljasti Staran haastattelussa uuden levyn tyylilajin.

– Me mentiin sisälle 80-luvun musiikkiin. Ollaan sitä kuunneltu ja sieltä poimittu viittauksia. Blondieta, Bonnie Tyleria… Me ollaan menty niin kauas tuonne 80-luvulle, koska koen petollisena sen, jos lähtee hakemaan viittauksia tämän päivän musasta, Antti Tuisku paljasti Staralle.

– Jos joku kappale soi tänä päivänä radiossa, niin se on puolen vuoden päästä jo vanhaa. Sen takia on paljon mielenkiintoisempaa lähteä kauemmas historiaan kuuntelemaan mitä siellä on tehty. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että mulle olisi tulossa mikään kasarilevy.

– Musiikin kuuntelu on ollut enemmän tapa tyhjentää omaa päätä, ja lähestyä levyn tekemistä avoimin mielin. Tämä tulee olemaan paljon positiivisempi albumi ja tanssittavampi kuin yksikään sitten New Yorkin jälkeen. Sillä tavallakin palaan ajassa taaksepäin, että tuoreessa albumissa on eniten New York -levyn vivahteita.