Omat vanhemmat varastivat näyttelijäpoikansa rahat – haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disney-kanavan tuottamat High School Musical -teinielokuvat nousivat aikoinaan huippusuosituiksi. Menestyksen myötä musikaalielokuvien nuoret tähdet saivat jalansijaa Hollywoodin markkinoilla.

Elokuvissa esiintyi muun muassa Chris Warren Jr. -niminen näyttelijäkomistus Zeke-roolihahmona. Nyt 23-vuotias Chris Warren Jr. on päätynyt uutisotsikoihin oikeusjupakkansa takia. Nuori näyttelijäkomistus on nimittäin haastanut eroprosessia läpikäyvät vanhempansa oikeuteen varkaudesta. Nuorukainen väittää vanhempiensa Christopher Warren Sr:n ja Brook Kerrin varastaneen rahaa hänen henkilökohtaiselta pankkitililtään.

Entisen lapsitähden mukaan vanhemmat varastivat pojaltaan tuhansia dollareita, jotka he törsäsivät omiin menoihinsa. Nuorukaisen mukaan hänelle perustettiin vuonna 2001 oma pankkitili, koska hän alkoi tienata lapsinäyttelijänä. Kymmenen vuoden ajan hänen vanhempansa hoitivat poikansa raha-asioita.

Chris Warren Jr. halusi vuonna 2011 siirtää pankkitilinsä vastuun omiin nimiinsä, sillä hän täytti 21 vuotta. Vanhemmat eivät kuitenkaan suostuneet siihen. Sittemmin selvisi, että Passions-saippuasarjasta tuttu Brook Kerr ja Christopher Warren Sr. olivat varastaneet vuosien ajan rahaa pojaltaan. Näyttelijäkomistus haluaakin menetetyt rahansa takaisin oikeustoimin, TMZ-sivusto uutisoi.

Kenny Ortegan ohjaama High School Musical -teinielokuva sai ensi-iltansa vuonna 2006. Sittemmin se nousi Disney-kanavan kaikkien aikojen menestyksekkäimmäksi elokuvaksi. Musikaaliteoksesta tehtiinkin trilogia, jonka viimeinen osa julkaisiin teattereissa kaksi vuotta myöhemmin. Elokuvien tähtiä ovat muun muassa Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel ja Corbin Bleu. Elokuvat ovat tuottaneet yhteensä noin 253 miljoonaa dollaria.