Hugh Hefnerille suru-uutinen: ”Enemmän kuin sanat voivat kertoa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman ylivoimaisesti tunnetuimman miestenlehden Playboyn perustaja Hugh Hefner on nykyisin 86-vuotias vanhus. Viihdemoguli asteli äskettäin alttarille 26-vuotiaan tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa. Sittemmin heidän on huhuttu haaveilevan yhteisestä jälkikasvusta.

Nyt Hugh Hefner on saanut kuulla järkyttävän suru-uutisen. Ökyrikkaan bisnesmiehen rakas sihteeri Mary O’Connor on nimittäin menehtynyt. Mary O’Connor työskenteli Hugh Hefnerin sihteerinä yli 40 vuoden ajan. Nainen esiintyi muun muassa The Girls Next Door -televisiosarjassa. Playboy-moguli kommentoi poismenoa Twitter-blogissaan.

– Me rakastimme häntä enemmän kuin sanat voivat kertoa, Hugh Hefner kirjoitti.

Hugh Hefnerin mukaan Mary O’Connor toimi taannoin amorin apulaisena, sillä sihteeri sai vanhuksen palaamaan takaisin yhteen on-off -tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa. Miljonäärin mukaan sihteeri otti yhteyttä Harrisiin, ja kertoi viihdemogulin ikävöivän häntä.

Hugh Hefnerin piti mennä naimisiin Crystal Harrisin kanssa jo vuoden 2011 heinäkuussa, mutta Playboy-kaunotar purki kihlauksen vain päiviä ennen häitä. Pariskunta palasi takaisin yhteen muutama kuukausi eron jälkeen. Hugh Hefner on ollut aiemmin naimisissa Mildred Williamsin ja Kimberley Conradin kanssa.